ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλειστηριασμοί ακινήτων - Δημοσκόπηση: Να προστατευθούν όλες οι κατοικίες λένε οι πολίτες

Πλειστηριασμοί ακινήτων - Δημοσκόπηση: Να προστατευθούν όλες οι κατοικίες λένε οι πολίτες

Δημοσκοπήσεις: Δείτε τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας που διενήργησε το Newsbomb.gr με την εταιρεία Prorata - Η «Ερώτηση της Δευτέρας» , από 3 έως 5 Δεκεμβρίου 2018, απαντήθηκε από τους αναγνώστες του Newsbomb.gr για το ποιες κατοικίες πρέπει να προστατευθούν από τους πλειστηριασμούς του 2019

Εμείς οι δημοσιογράφοι γράφουμε συνήθως για αυτά που πιστεύουμε οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να γράφουμε και για αυτά που πιστεύετε εσείς. Είναι αλήθεια οι θέσεις της κοινής γνώμης για την επικαιρότητα ή για την πολιτική ή για τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας αυτές που οι άνθρωποι των μέσων πιστεύουμε ότι είναι;

Το Newsbomb.gr ψάχνει την απάντηση. Και ήδη ξεκίνησε μια δυναμική συνεργασία με την εταιρεία Prorata προκειμένου να καταγράφει κάθε εβδομάδα τις θέσεις της κοινής γνώμης για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην αρχή κάθε εβδομάδας απαντάτε στην «Ερώτηση της Δευτέρας» και θα διαβάζετε την ανάλυση των απαντήσεών σας κάθε Παρασκευή μόνο στo Newsbomb.gr.

Η «Ερώτηση της Δευτέρας» από το Newsbomb.gr - που διενεργήθηκε από 3/12/2018 μέχρι και 5/12/2018 - ζήτησε από τους αναγνώστες του μέσου να απαντήσουν και να καταθέσουν την άποψή τους:

Ποιες κατοικίες πιστεύετε ότι θα πρέπει να προστατέψει η κυβέρνηση από τους πλειστηριασμούς το 2019;

Οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες:

pl 1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ