«Φρένο» στα σενάρια διαδοχής βάζουν στο ΠΑΣΟΚ

«Φρένο» στα σενάρια διαδοχής βάζουν στο ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδονται οι επαφές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με θέμα την επόμενη μέρα και την αλλαγή ηγεσίας, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για την έξοδο της χώρας από την κρίση και για την διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών όρων και προϋποθέσεων για την αλλαγή του πολιτικού, διοικητικού και αναπτυξιακού μοντέλου.

Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται συνέπεια και συγκέντρωση όλων των δυνάμεων της χώρας στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης - 27ης Οκτωβρίου και ικανοποίηση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτές, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την σύναψη του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου.

Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων.

Διαβάστε ακόμη: 

«Να μπουν μπροστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν καεί»

Ραγκούσης: «Πρώτα η δόση και μετά η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ»

Λοβέρδος: Πρώτα η 6η δόση και μετά θέμα ηγεσίας

ΠΑΣΟΚ: Τα πρόσωπα της επόμενης μέρας