ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Καρχιμάκη κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Πυρά Καρχιμάκη κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Φρένο στα σενάρια περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να βάλει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Ο κ. Παπανδρέου είναι ο αρχηγός του κόμματος και αυτός έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να κριθεί από τον λαό και μόνο από αυτόν» επισημαίνει σχετικά σε συνέντευξη του σε διαδικτυακό τόπο.

Ο κ. Καρχιμάκης κάνει επίσης λόγο για εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία μέσω μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αντέδρασαν, όταν ο Γ. Παπανδρέου ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα μάλιστα υποστηρίζει: «Ανάλογα με τα συμφέροντά τους, προσαρμόζουν ανενδοίαστα τη γραμμή τους».

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης τα δύο τελευταία χρόνια, σημειώνοντας πως ήταν αναγκαία για να αποφύγει η Ελλάδα τον εφιάλτη της χρεωκοπίας και επιρρίπτει την ευθύνη για το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα «στα κατορθώματα του Καραμανλή, του Σαμαρά και της ολέθριας παρέας τους».

Σχολιάζοντας τέλος την πρόταση δημοψηφίσματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, σημειώνει ότι ήταν η «αποκαλυπτική λάμπα που έφερε στο φως τα πραγματικά πιστεύω όσων επί δύο χρόνια αντιστρατεύονταν δήθεν τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες επιτύγχανε η χώρα».