Φουντώνει η κόντρα Παπουτσή-Άδωνι για τους ενόπλους στα πλοία

Φουντώνει η κόντρα Παπουτσή-Άδωνι για τους ενόπλους στα πλοία

 «Φουντώνει» η κόντρα ανάμεσα στον υφυπουργό Ναυτιλίας Α. Γεωργιάδη και τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους ενόπλους στα πλοία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον Χρήστο Παπουτσή σχετικά με την ρύθμιση για την πειρατεία και συγκεκριμένα για την παρουσία ένοπλων ιδιωτών φρουρών σε εμπορικά πλοία.

Υποστήριξε ότι εάν δεν αντιδρούσαν εγκαίρως ο ίδιος και ο Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθησυχάζοντας τον εφοπλιστικό κόσμο, αυτή τη στιγμή θα «είχαμε χάσει από την ελληνική σημαία περισσότερα από 300 πλοία».

«Ο κ. Παπουτσής δεν είχε καμιά αρμοδιότητα και καμιά δουλειά να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, που αφορά καθαρά το Υπ. Ναυτιλίας» είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τον προπηλακισμό του από κατοίκους της Μυτιλήνης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί, είπε ότι δεν έγινε τίποτα και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Σας πληροφορώ ότι πολλοί πολίτες έρχονταν και μου ζητούσαν αυτόγραφο».