ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοσουνίδης: Θα μελετήσουμε την πρόταση μομφής κατά Βούτση αν κατατεθεί

Τοσουνίδης: Θα μελετήσουμε την πρόταση μομφής κατά Βούτση αν κατατεθεί
«Να αφήσουν όπως είναι τον κανονισμό της Βουλής»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μια πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος κάλεσε εκ νέου σήμερα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του.

«Να αφήσουν όπως είναι τον κανονισμό της Βουλής» είπε ο κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Συμπλήρωσε δε πως, «θα μελετήσουμε την πρόταση μομφής αν κατατεθεί».

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο κ. Τοσουνίδης είπε αναφορικά με τον κ. Παπαχριστόπουλο: «Η έδρα πρέπει να επιστραφεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, τότε να εγκαταλείψουν τις έδρες μας, έρχονται οι επόμενοι».

«Το ίδιο ισχύει και με τον κ. Κουίκ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τοσουνίδης, καθώς με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα ο κ. Κουίκ αντικαθιστά τον κ. Παπαχριστόπουλο.

«Υπηρετήστε αυτά για τα οποία σας ψηφίσανε, για αυτά που έχετε δεσμευθεί. Να σεβαστούν όλοι την εντολή που πήραν από τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το σχόλιο του Πάνου Καμμένου στο Twitter στο οποίο μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έγραψε «υπάρχουν και Ελληνες Αλέξη», ο κ. Τοσουνίδης σημείωσε ότι στους ΑΝΕΛ «υπερασπιζόμαστε πάνω από όλα τον ελληνικό λαό».

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση αποχώρησης του κ. Παπαχριστόπουλου, τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινδυνεύουν με διάλυση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας καθώς δεν θα υπάρχουν οι απαραίτητοι πέντε βουλευτές για τη συγκρότησή της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Τελεσίγραφο» Καμμένου

Μιλώντας κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την πρόθεσή του να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο την ερχόμενη Δευτέρα, πριν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής.

Είχε προηγηθεί η αυστηρή προειδοποίηση του κ. Καμμένου μέσω Twitter προς τους κ.κ. Παπαχριστόπουλο και Κουίκ να παραδώσουν άμεσα την έδρα τους.

Η πρόθεση του Πάνου Καμμένου έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Παπαχριστόπουλου, ότι τελικώς δεν θα παραιτηθεί, κατόπιν σχετικής παράκλησης που του απεύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε έτσι άμεσες και καθαρές απαντήσεις για την έδρα των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Κτηματολόγιο: Έτσι θα υποβάλετε την ηλεκτρονική δήλωση για τα ακίνητα - Ποιες οι μεγάλες αλλαγές

«Σεισμός» στην κοσμική Αθήνα: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που εμπλέκεται στο κύκλωμα με την κοκαϊνη

Σχετικές ειδήσεις