ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τορπίλη» Νικολόπουλου: «Ο Καμμένος μου ζήτησε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος»

«Τορπίλη» Νικολόπουλου: «Ο Καμμένος μου ζήτησε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος»
Ο ανεξάρτητος βουλευτές μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τα όσα συνέβησαν με τον Πάνο Καμμένο
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στην αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, του ζήτησε να επιστρέψει στο κόμμα ως συνεργαζόμενος προέβη νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (08/02/2019) ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

«Ο Καμμένος μου ζήτησε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος. Αυτό είναι λογικό δεν με παραξένεψε», είπε ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή.

Την ίδια ώρα, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να γυρίσει γιατί έχει επιλέξει ένα κόμμα Πατρινών.

«Αφού η απόφαση μου είναι αμετάκλητη για ποιο λόγο αυτές οι προτάσεις», αναρωτήθηκε ο κ. Νικολόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

«Όταν ένιωσα ότι η πίεση απέβλεπε να μεταβάλλω δημόσια άποψη με ένα μήνυμα που έλεγε θα αποκαλύψει...», δήλωσε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Τότε αποφάσισα να κάνω αυτό που έκανα 30 χρόνια».

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής, διαβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών οι καταγγελίες του κ. Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Καμμένου.

Η αστυνομία διαβίβασε στον εισαγγελικό λειτουργό Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Κατά λοιπά, η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένοςαπέστειλε γραπτό μήνυμα (SMS) στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Ο διάλογος - «φωτιά»

Στη συγκεκριμένη συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ. Καμμένος γράφει: «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».

Το σύντομο αυτό μήνυμα, συνοδεύεται μάλιστα και με emoticons γέλιου.

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!», απαντά με τη σειρά του ο κ. Νικολόπουλος.

«Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου», ανταπαντά ο Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα SMS που έστειλε ο Καμμένος στον Νικολόπουλο

Τσίπρας: Θα με ευγνωμονείς που δεν έγινες ένας νέος Σαμαράς – Καμμένος: Είσαι ψυχρός εκτελεστής