ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε τις 120 δόσεις – Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης  

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε τις 120 δόσεις – Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης  
EUROKINISSI

Με κατηγορηματικό τρόπο τοποθετήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις ο Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας πως οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο πρώην υπουργός, από τα Ιωάννινα που βρέθηκε, χαιρέτισε το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις το οποίο οι βουλευτές του θα ψηφίσουν.

Σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή εντολή και στηρίζεται σε «βουλευτές αποστάτες». Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Εμείς ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση αποστατών δεν δίνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, που δεν έχει την λαϊκή εντολή.

Η κυβέρνηση αυτή, από την στιγμή που αθέτησε την υπόσχεση συνοχής της και ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών, δεν υπάρχει.

Η κυβέρνηση αυτή στηρίζεται σε βουλευτές αποστάτες, οι οποίοι αυτή την στιγμή λειτουργούν αντίθετα στην λαϊκή εντολή την οποίαν πήραν. Η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί και να οδηγηθεί ο ελληνικός λαός σε εκλογές, να εκλέγει μια κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, από τους βουλευτές που θα επιλέξει.

Η κυβέρνηση αυτή την στιγμή, στηρίζεται από 3 βουλευτές που αποστάτησαν από τους ΑΝΕΛ γιατί εξαγοράστηκαν με μια υπουργική καρέκλα, και σ' ένα Θεοχαρόπουλο, ο οποίος δεν έχει ποτέ εκλέγει στην ζωή του. Βγήκε βουλευτής Επικρατείας, δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και μόλις πήρε την καρεκλίτσα, έγινε υπουργός».

«Είναι ντροπή, για την εικόνα της Δημοκρατίας, μια κυβέρνηση να στηρίζεται σε εξαγορασμένους βουλευτές, οι οποίοι εξαγοράστηκαν έναντι προσωρινής υπουργικής θέσης» κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, ο κ. Καμένος εξέφρασε πάντως την ικανοποίηση του και τόνισε πως «τα θετικά μέτρα τα οποία αυτή η κυβέρνηση πήρε, τα οφείλουμε στους ΑΝΕΛ».

«Εμείς φέραμε την ισορροπία, την σταθερότητα, κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια ,δεν αφήσαμε να γίνει διάλυση στην χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος και τόνισε: «Τις 120 έπρεπε να τις είχε κάνει εδώ και καιρό. Χαιρόμαστε, θα τις ψηφίσουμε, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή, εμείς δεν δίνουμε».