ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για κρασί και μεζέδες στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δημοσιογράφους

Για κρασί και μεζέδες στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δημοσιογράφους

Με δημοσιογράφους που κάλυψαν όλες τις δραστηριότητες της προεκλογικής του περιόδου συναντήθηκε σήμερα (25/5) το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τηρώντας την παράδοση που θέλει την προηγούμενη ημέρα των εκλογών τους αρχηγούς των κομμάτων να περνούν κάποιες στιγμές χαλάρωσης με τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση, βρέθηκε μαζί τους σε καφέ – εστιατόριο του Παγκρατίου.

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 12:00 το μεσημέρι, και το μαγαζί που επιλέχθηκε βρίσκεται στην πλατεία Προσκόπων, κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χαλαρή συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους αποτίμησε θετικά την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του.

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στους πολιτικούς συντάκτες και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά»

Ο κ. Μητσοτάκης γύριζε σε όλα τα τραπέζια και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους ενώ απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει αύριο στις 10:30 το πρωί στην Κηφισιά, ενώ θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του στην Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης

Οι κάλπες των ευρωεκλογών βάζουν «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό - Μήνας εξελίξεων ο Ιούνιος

Σχετικές ειδήσεις