Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Λαγός στη Βουλή: «Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών» - Το σύνθημα που προκάλεσε σάλο (vid)

Newsbomb

Αναστάτωση προκάλεσε στη Βουλή μία δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, ο οποίος ανέφερε ένα σύνθημα της Χούντας εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (06/09/2017), κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, όταν ο κ. Λαγός από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων μέσω των πλειστηριασμών για να τα δίνει στους λαθρομετανάστες».

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου που προήδρευε της συνεδρίασης, του ζήτησε να συντομεύει. Εκείνος τότε απείλησε πως οι χρυσαυγίτες θα μπουν σε καφενεία και χωριά «για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες».

«Όσο και να μας πολεμάτε, εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε για Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», συνέχισε ο Γιάννης Λαγός.

Αμέσως, η πτέρυγα της Χρυσής Αυγής ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς φώναξε: «Η Χούντα είναι εδώ».

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου απευθυνόμενη στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής του είπε: «Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα. Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό».

Δείτε το βίντεο: