Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Novartis - Κυρανάκης: Να απολογηθεί ο Τσίπρας για τη θεσμική εκτροπή

Newsbomb

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε την Παρασκευή (04/01/2019) ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών», δήλωσε ο κ. Κυρανάκης.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για «σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο», ενώ πρόσθεσε ότι «όταν έπεσαν οι κουκούλες φανερώθηκε «η απαράδεκτη χειραγώγηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών από ένα επικίνδυνο παρακράτος».

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη:

«Η σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο. Οι κουκούλες έπεσαν και το μόνο που φανερώθηκε είναι η απαράδεκτη χειραγώγηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών από ένα επικίνδυνο παρακράτος.

Ο κ. Τσίπρας είναι πια μόνος του απέναντι σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών.

Οι εκλογές που έρχονται δεν αφορούν μόνο τα εθνικά θέματα και την οικονομία, αλλά την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και το κράτος Δικαίου που η ΝΔ εγγυάται ότι θα αποκαταστήσει».

Δείτε πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr τη δήλωση on camera του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ