ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο εξαιρετικές παραστάσεις σε μία βραδιά στη Στέγη

Δύο εξαιρετικές παραστάσεις σε μία βραδιά στη Στέγη

Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, διοργανώνει μια ξεχωριστή θεατρική εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, παρουσιάζοντας δύο πρωτοποριακές θεατρικές παραστάσεις, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν τα έργα «Ιθάκη» του Δημήτρη Δημητριάδη (ώρα έναρξης 20:00 μ.μ.) και «Edit» της Δάφνης Γιαννουλάτου (ώρα έναρξης: 21:20) και να ακολουθήσει τη μοναχική διαδρομή των ηρώων τους σε ένα ταξίδι απόλυτης εσωτερικής αναζήτησης.

Στην «Ιθάκη», σε σκηνοθεσία Έλενας Τιμπλαλέξη, η ηθοποιός Μαρία Κεχαγιόγλου μετουσιώνει τον πόνο της Ιθάκης σε θεατρική πράξη και μας μεταφέρει στον Άλλο Κόσμο, ξαναζώντας τις στιγμές της οδυνηρής επιστροφής και καλώντας τους θεατές σε μια μυσταγωγία λύτρωσης.

Το «Edit», μια σκηνική σύνθεση από την ομάδα Atomic No 6, με την ερμηνεία του Γιώργου Τσούρμα, αποτελεί έναν θυμωμένο και παραληρηματικό μονόλογο απέναντι στον εαυτό μας, για ό,τι μπορεί να έχει μείνει αληθινό. Η διανομή των δελτίων εισόδου και για τις δύο παραστάσεις θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Τι άλλο θα κάνουν αυτοί οι Ιάπωνες - Δημιούργησαν διάφανο κέικ (pics)