Μήνυμα ΗΠΑ προς Τουρκία: Εχθρική οποιαδήποτε παρενόχληση στην Κύπρο

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα να μην…

Δραματική προειδοποίηση: «Η ανθρωπότητα κινδυνεύει, ο τρίτος Παγκόσμιος είναι πιο κοντά από ποτέ»

Προειδοποίηση σε δραματικό τόνο απηύθυνε ο αρχηγός…

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα (16/12) τα καταστήματα

Ανοικτά είναι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, Κυριακή…

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν

Την πικρία του για τα «πεπραγμένα» των…

Live: Η ομιλία Μητσοτάκη στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή…

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Δείτε σε ποια περιοχή ασφαλτόστρωσαν το... μισό δρόμο (vid)

Video 1

Δρόμος στη Γλυφάδα ασφαλτοστρώθηκε μισός

Υπάρχουν φορές που με αυτά που διαβάζουμε κι ακούμε, δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να κλάψουμε ή να ξεσπάσουμε σε γέλια. Γιατί, πώς αλλιώς να αντιδράσει κανείς, όταν ακούει ότι δρόμος στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας ασφαλτοστρώθηκε μισός, επειδή βρίσκεται στα όρια δύο δήμων.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το σχετικό βίντεο

Ναι, σωστά διαβάζετε και δεν πρόκειται για πλάκα! Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και ο δήμος Γλυφάδας ερίζουν για την ασφαλτόστρωση της οδού Γούναρη από τη διασταύρωση με την Παπανδρέου μέχρι τη συμβολή του δρόμου με την οδό Κύπρου.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης (08/06/2018), όταν ξεκίνησαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στο συγκεκριμένο δρόμο. Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, πήγε στο σημείο για να τα σταματήσει και κάλεσε και την αστυνομία.

Τελικώς, για να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, αποφασίστηκε να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση της Γούναρη (από το ύψος της Παπανδρέου μέχρι την Κύπρου) από το δήμο Γλυφάδας στο μισό του δρόμου μόνο.

Από την πλευρά του, ο δήμος Γλυφάδας σημειώνει πως η δημοτική Αρχή διατίθεται να προχωρήσει με δικά του έξοδα το έργο, ακόμα και αν αυτό υπάγεται στον γειτονικό δήμο, αρκεί όπως σημείωσε «να εκλείψουν οι εντάσεις και οι απειλές».

Το ζητούμενο, όμως, είναι ότι εδώ υπάρχει μια διαμάχη, που μοιάζει να μη λαμβάνει υπ’ όψιν της το γεγονός ότι η ασφαλτόστρωση ενός δρόμου είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα, το οποίο αφορά πρωτίστως την ασφάλεια των οδηγών που κινούνται καθημερινά στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα.

Ανεξάρτητα με το ποιος έχει την ευθύνη, είναι, το λιγότερο, κωμικοτραγικό, εν έτει 2018, να υπάρχουν προστριβές αυτού του είδους, και ο τελικός αποδέκτης αυτής της απίστευτης ανακατωσούρας να είναι ο απλός πολίτης.

Όλα είναι ζήτημα συνεννόησης κι αυτό πρέπει να γίνει απόλυτα και καθολικά αντιληπτό. Μόνον έτσι θα εκλείψουν φαινόμενα που θα μας οδηγούν να λέμε την περιβόητη πια φράση: «Ελλάς, το μεγαλείο σου!».

Διαβάστε επίσης: