ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 82-63: Συντριβή στην Γαλλία (photos)

Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 82-63: Συντριβή στην Γαλλία (photos)

Διασυρμός για τον Ολυμπιακό στη Γαλλία από τη «νεοφώτιστη» Βιλερμπάν (82-63), στην πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague της νέας σεζόν…

Ήταν αναμενόμενο πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να αρχίσει να θυμίζει ομάδα. Δεν έχει σημασία αν αυτή θα είναι μια καλή ή μια κακή ομάδα. Πρόκειται για ένα νέο σύνολο, που έχει έτσι κι αλλιώς να αντιμετωπίσει αντικειμενικές δυσκολίες. Ελλείψεις σε θέσεις, έλλειψη αγώνων μετά την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να ρίξουν την ομάδα τους στην Α2, να δημιουργήσουν τον… αναπτυξιακό Ολυμπιακό και να αφήσουν την «πρώτη», όπως λένε, ομάδα τους να παίζει μια φορά την εβδομάδα.

Το σύνολο που παρουσίασε ο Ντέιβιντ Μπλατ στην πρεμιέρα της Euroleague δεν είχε… τίποτα. Τίποτα που να θυμίζει Ολυμπιακό και να δικαιολογεί το όνομα της ομάδας στις φανέλες. Ένα σύνολο να… μασάς και να φτύνεις, έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Βιλερμπάν, που με τον Τόνι Πάρκερ στις κερκίδες να… καμαρώνει για την ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, γύρισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Euroleague αφού διέσυρε (82-63) τους Πειραιώτες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός άρχισε τραγικά τη σεζόν και αν δεν αλλάξουν… πάρα πολλά, θα έρθουν κι άλλες τέτοιες πικρές βραδιές για τους Πειραιώτες που έδωσαν την εντύπωση ότι θα ήταν καλύτερα να έχουν παρατάξει την… αναπτυξιακή τους ομάδα κόντρα στους Γάλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr