ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοροναϊός στις ΗΠΑ: Σταματάει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ

Κοροναϊός στις ΗΠΑ: Σταματάει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ
AP Photo

Κοροναϊός - Όλες οι ειδήσεις: Βόμβα στο NBA. Η αμερικάνικη λίγκα με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως μετά τη λήξη των αγώνων της Τετάρτης (12/3), το πρωτάθλημα διακόπτεται μέχρι νεοτέρας!

Λίγη ώρα μετά την αναβολή του αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Γιούτα Τζαζ, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαίωσε πως ο παίκτης Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Στην ανακοίνωση το NBA τονίζει πως η τελευταία εξέλιξη θέτει σε κίνδυνο αρκετό κόσμο και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, μέχρι νεοτέρας.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η ανακοίνωση του NBA

«Το NBA ανακοινώνει πως παίκτης των Γιούτα Τζαζ εξετάστηκε προληπτικά και βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοινώθηκαν λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα μεταξύ των Γιούτα Τζαζ και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Chesapeake Energy Arena. Εκείνη τη στιγμή ο αγώνας αναβλήθηκε. Ο παίκτης που μολύνθηκε δεν ήταν στην αρένα.

Το ΝΒΑ αναβάλει τους αγώνες μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος μέχρι νεοτέρας. Το NBA θα χρησιμοποιήσει αυτό το κενό διάστημα για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα σε σχέση με την πανδημία του κοροναϊού».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr