ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι και η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του (vid)

Το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι και η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του (vid)

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του, Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram για την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από τον τελευταίο αγώνα του θρυλικού Κόμπι Μπράιαντ με τους Lakers.

«Ο σύζυγός μου εργάστηκε ασταμάτητα για 20 χρόνια και τα έδωσε όλα. Το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και εμένα για να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε ξεχωριστή στιγμή στις ζωές των κοριτσιών μας. Πρόλαβε μόνο να χορτάσει 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Αποκτήσαμε άλλες δύο κόρες, κέρδισε ένα όσκαρ, άνοιξε τα στούντιο Granity, έγινε 5 φορές best selling συγγραφέας και παράλληλα ήταν προπονητής στην ομάδα της Τζιάνα εκείνη την περίοδο. Δούλευε κι εκείνη σκληρά 7 μέρες την εβδομάδα όπως ο μπαμπάς της. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνο το πρωινό… Μακάρι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή δεν είναι δίκαιη. Αυτό που συμβαίνει είναι απλά παράλογο…», έγραψε και έκανε σχεδόν 4 εκατομμύρια followers να λυγίσουν.

Την Κυριακή εκείνη, ο Κόμπι Μπράιαντ , 41 ετών, η Τζιάνα, 13 ετών και άλλοι επτά άνθρωποι άλλα χάθηκαν σε πτώση ελικοπτέρου πάνω σε ένα λόφο, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Στις 13 Απριλίου 2016, ο Μπράιαντ είχε τελειώσει την καριέρα του με τον πιο θεαματικό τρόπο, έχοντας στεφθεί πέντε φορές πρωταθλητής NBA με τους Λέικερς, , σημειώνοντας 60 πόντους ενάντια στη Γιούτα Τζαζ, σε ένα γεμάτο Staples Center.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τη συγκινητική ανάρτηση:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο επίδομα 400 ευρώ για μακροχρόνια άνεργους - Ποιοι και πότε θα το πάρουν