ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η «Οδύσσεια» της επιστροφής και το «ευχαριστώ» στον Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Η «Οδύσσεια» της επιστροφής και το «ευχαριστώ» στον Πιτίνο
Ταξίδι... μαραθώνιος για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!
InTime

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά από ταξίδι 16 ωρών επέστρεψε από τη Μόσχα, ενώ οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν τον Ρικ Πιτίνο για τα καλά τους λόγια στα social media.

Το βράδυ της Παρασκευής (02/10), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε πρεμιέρα στην Euroleague. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν 78-76 της Χίμκι μέσα στη Μόσχα και να μπουν με το… δεξί στη νέα σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα παρά τις σημαντικές απουσίες των Πιερ Τζάκσον, Χάουαρντ Σαντ-Ρόος και Άαρον Ουάιτ, κατάφερε όχι απλά να είναι ανταγωνιστική αλλά να φύγει και με το ροζ φύλλο αγώνα.

Το ταξίδι της επιστροφής, βέβαια, ήταν ακόμα πιο επίπονο από αυτό προς τη Ρωσία. Θυμίζουμε πως λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στα διεθνή αεροδρόμια εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να ταξιδέψει από την Αθήνα για το Λονδίνο, να διανυκτερεύσει εκεί και στη συνέχεια να «πετάξει» για τη Μόσχα.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην επιστροφή του «τριφυλλιού» από τη Ρωσία προς την Ελλάδα. Το ταξίδι των «πράσινων» για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» κράτησε περίπου 16 ώρες και έφτασαν στην Αθήνα λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου!

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Ρικ Πιτίνο είχε γράψει τα καλύτερα στο Twitter για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. «Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς με εκτός έδρας νίκη την Euroleague. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό! Εξαιρετική εικόνα!», ήταν το μήνυμα του Αμερικανού τεχνικού, μέλους του Hall of Fame.

Η «πράσινη» ΚΑΕ δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στον άνθρωπο που έκατσε δυο φορές στον πάγκο της ομάδας την τελευταία διετία, οδηγώντας την σε τίτλους. «Ευχαριστούμε κόουτς», απάντησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Tweet του Ρικ Πιτίνο, ενώ είχε κάνει και σχόλιο με ένα τριφύλλι στο αρχικό ποστ του Αμερικανού τεχνικού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Roland Garros – Εγκατέλειψε ο αντίπαλός του