ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η κατάθεση ψυχής στη Βαρκελώνη κι η τρομερή Ζαλγκίρις!

Euroleague: Η κατάθεση ψυχής στη Βαρκελώνη κι η τρομερή Ζαλγκίρις!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μια τρομερή μάχη στη Βαρκελώνη αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη, ενώ η Ζαλγκίρις πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της από το 2012.

Πάλεψε αλλά τελικά «λύγισε» στην παράταση ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Νικ Καλάθη, ο οποίος ήταν ο εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν για δέκατη σερί φορά σε εντός έδρας ματς με τους «πράσινους», οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.

Ο Μάρκους Φόστερ σημείωσε 24 πόντους με 9/18 σουτ, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποίησε το πρώτο του νταμπλ νταμπλ στη Euroleague, έχοντας 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Η Ζαλγκίρις ήταν εντυπωσιακή και κόντρα στην Αναντολού Εφές κι έκανε το 4-0 στη φετινή σεζόν! Η ομάδα του Κάουνας επικράτησε 89-73 κι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση.

Μάλιστα, αυτό είναι και το καλύτερο της ξεκίνημα από το 2012, όταν είχε ξεκινήσει με 5 σερί νίκες! Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ζαλγκίρις δεν είχε ξεκινήσει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες ούτε όταν είχε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr