ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενέρμπαχτσε: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για την Euroleague

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενέρμπαχτσε: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για την Euroleague
Μάχη με τη Φενέρμπαχτσε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
InTime

Χωρίς τον αρχηγό του θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την Πέμπτη (22/10) για την 5η αγωνιστική της Euroleague – Τι είπε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας και ο Λεωνίδας Κασελάκης

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας, όπως ισχύει εν τέλει στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όπου όμως ηττήθηκε στην παράταση, και θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Τούρκους για να αρχίσει να ανεβαίνειστη βαθμολογία της Euroleague.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD.

Με προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που έχει ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Κίφερ Σάικς και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Δεδομένα η απουσία του αρχηγού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι αρκετά σημαντική για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, κάτι που επισήμαναν στις δηλώσεις τους τόσο ο τεχνικός της ομάδας όσο και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

«Ο Ιωάννης (Παπαπέτρου) δεν κατάφερε να κάνει καμία ολοκληρωμένη προπόνηση και δεν θα είναι στο αυριανό ματς. Ο Σάικς έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σήμερα και θα είναι στη δωδεκάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Βόβορας και πρόσθεσε:

«Έχει ειπωθεί από πολύ κόσμο πως ιδιαίτερα η φετινή σεζόν για πολλούς λόγους είναι ιδιαίτερη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, αλλάζουμε συνέχεια δημιουργούς και σχήματα. Ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Έχουμε παιδιά που θα είναι έτοιμα. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, πρέπει να παίξουμε μεγάλη ένταση για 40'. Οι δύο γκαρντ της δίνουν 10 ασίστ. Πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και μετά να πάμε στην ενέργεια».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης υποστήριξε: «Ξέρουμε όλοι ότι για εμάς είναι απώλεια ο Ιωάννης, η παρουσία του αλλάζει το πρεστίζ της ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Παρά τις αλλαγές η Φενέρμπαχτσε δείχνει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Euroleague. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είναι αρκετά έτοιμη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ένα βήμα πιο κοντά στο νυχτερινό lockdown - Σε ποιες περιοχές έρχονται νέα μέτρα