ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Το lockdown στη Θεσσαλονίκη έφερε αναβολή του ντέρμπι

Basket League: Το lockdown στη Θεσσαλονίκη έφερε αναβολή του ντέρμπι

Το καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη έφερε την αναβολή της αναμέτρησης του Άρη με τον Ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Μολονότι η πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είναι από τα πρωταθλήματα που συνεχίζονται κανονικά υπό προϋποθέσεις, το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο «κόκκινο» λόγω κορονοϊού επηρεάζει τη διεξαγωγή των αγώνων.

Με δεδομένο ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να προπονηθεί στο γήπεδο της, καθώς έχει μπει «λουκέτο» ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναβολή του ματς για δεύτερη φορά.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή, αλλά μετατέθηκε για την Τετάρτη (4/11), ωστόσο θα πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο Τετάρτη (4/11) αναμέτρησης Άρης – Ηρακλής για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League βάσει της ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/ΓΠ οικ 69919 (ΦΕΚ 4831-Β-2.11.2020) στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού που ισχύουν για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση Άρης – Ηρακλής θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα μίσους: Μέλος της Καραμπάχ ζητά «θάνατο στους Αρμένιους»