ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί τον αποθέωσε ο Πιτίνο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί τον αποθέωσε ο Πιτίνο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα σενάρια για το μέλλον του «Greek Freak» πήραν τέλος, αφού ο ίδιος ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του - Ο Ρικ Πιτίνο να αισθάνεται δικαιωμένος

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πάει πουθενά, με τον back to back MVP του NBA να παραμένει στην ομάδα της καρδιάς του. Στους Μιλγουόκι Μπακς.

Η απόφαση του Greek Freak χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ρικ Πιτίνο, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση του «χρυσού» deal, ο Αμερικανός κόουτς έκανε ποστάρισμα στα social media, στάζοντας μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είπα σε όποιον γνωρίζω ότι ο Γιάννης δεν θα πήγαινε πουθενά. Οι Έλληνες είναι τίμιοι, της οικογένειας, είναι σπέσιαλ άνθρωποι. Καλή τύχη Γιάννη Αντετοκούνμπο» έγραψε στα social media ο Αμερικανός Hall of Famer προπονητής.

Την ανακοίνωση για την ιστορική συμφωνία, έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

«Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα αποτελώ μέρος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αξίζουν. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί. Πάμε να το πάρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του νέου συμβολαίου που, όπως ανακοίνωσε, υπέγραψε με τους Μπακς ο «Giannis» θα έχει κλείσει 12 χρόνια στο Μιλγουόκι. Ο Έλληνας σταρ έχει αναδειχθεί ήδη δυο φορές MVP της Regular Season του NBA το 2019 και το 2020, με τη φανέλα των «ελαφιών»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Έτσι θα κάνουμε γιορτές - Τι ισχύει για ρεβεγιόν και εκκλησίες (ΦΕΚ)