ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Η βαθμολογία και τα highlights του Προμηθέας - ΑΕΚ (video+photos)

Basket League: Η βαθμολογία και τα highlights του Προμηθέας - ΑΕΚ (video+photos)

Basket League: Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τη σπουδαία νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως μεγάλο «όπλο» την πιεστική άμυνα.

Η ομάδα της Πάτρας εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες που είχαν οι γηπεδούχοι και με σωστό πλάνο στο δεύτερο μέρος έφτασε στη νίκη (82-75). Πρωταγωνιστές για τον Προμηθέα ήταν οι Τζέριαν και Τζεράι Γκράντ, οι οποίοι σημείωσαν μαζί 33 πόντους.

Οι Μιχάλης Λούντζης και Χάρης Γιαννόπουλος σημείωσαν καθοριστικούς πόντους σε κρίσιμα σημεία. Βέβαια, τη... διαφορά έκανε άμυνα!

Εικόνες από το ματς του ΟΑΚΑ

Ο Μάκης Γιατράς επέλεξε να πιέσει στα 3/4 του γηπέδου την ΑΕΚ, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τελείως τη συνοχή της. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να κυνηγούν διψήφιες διαφορές και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν δεν τα κατάφεραν.

Σε αυτό φυσικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο κι απουσίες, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεση του, τους Ζήση, Κατσίβελη, Ρογκαβόπουλο και Γιάνκοβιτς. Ο Σλότερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι ανέτοιμος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-12, 34-32, 53-63, 75-82

Τα στατιστικά της ΑΕΚ

Τα στατιστικά του Προμηθέα

Τα highlights


Οι δηλώσεις των προπονητών

Μάκης Γιατράς (Προμηθέας)

Η βαθμολογία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Μπεκατώρου «έδειξε» τον παράγοντα που την κακοποίησε σεξουαλικά