ΜΠΑΣΚΕΤ

Πώς η διαμάχη Τουρκίας – Ισραήλ ανέβαλε παιχνίδι της Euroleague

Πώς η διαμάχη Τουρκίας – Ισραήλ ανέβαλε παιχνίδι της Euroleague
Euroleague.net

Euroleague: Οι τεταμένες σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ ήταν μια από τις αιτίας της αναβολής του αγώνα της Αναντολού Εφές με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αναντολού Εφές ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου στο Ισραήλ, το οποίο όμως έχει κλείσει τα αεροδρόμια για τις πτήσεις από το εξωτερικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει η ομάδα από την Τουρκία προς το Τελ Αβίβ.

Μια από τις λύσεις που αναζητήθηκαν ήταν να στείλει πτήση τσάρτερ στην Κωνσταντινούπολη η Μακάμπι, έτσι ώστε να πάρει την Εφές και να τη μεταφέρει στο Τελ Αβίβ για να γίνει ο αγώνας. Η Τουρκία, όμως, δεν δέχεται πτήσεις από το Ισραήλ λόγω των κακών σχέσεων που έχουν οι δυο χώρες. Έτσι, φτάσαμε σε ένα αδιέξοδο που έκανε την Euroleague να αναβάλλει για την ώρα την αναμέτρηση.

«Σύμφωνα με τους ειδικούς κανονισμούς λόγω του κορονοϊού, κάθε αγώνας μπορεί να αναβληθεί ή να μετακινηθεί ως τρεις φορές αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συνεργαστεί με όλες τις ομάδες για τις καλύτερες επιλογές έτσι ώστε να ορίσει σε νέα ημερομηνία τους αγώνες τους. Μια νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Euroleague

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: «Μαρτύρησε χωρίς ξύλο» - Η μπλόφα, η παγίδα στην Ελλάδα και ο «λαγός»