ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Η βαθμολογία και όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων (videos+photos)

Basket League: Η βαθμολογία και όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων (videos+photos)

Basket League: Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τα εξ αναβολής ματς της Τέταρτης (10/3) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός και πέρασε... αέρα από το «Ιβανώφειο», ισοπεδώνοντας 76-54 τον Ηρακλή, σε εξ αναβολής ματς για τη 13η αγωνιστική.

Ντέρμπι μόνο στα... χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης, καθώς οι «κίτρινοι» κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ και πέτυχαν τη δεύτερη φετινή νίκη επί του γηραιού.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση και με ηγέτη τον Μάριο Τσάλμερς έφτασαν στην επικράτηση, πιάνοντας έτσι τον Ηρακλή στη βαθμολογία της Basket League. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε παίκτες του Άρη είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τη διαφορά να φτάνει ως το +23 (54-31 στο 27') υπέρ των παικτών του Σάββα Καμπερίδη.

Την τέταρτη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε το Λαύριο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, βέβαια, δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό και χρειάστηκε την παράταση, για να κάμψει (83-77, 67-67κ.α.) την αντίσταση του μαχητικού Κολοσσού. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 12-5 και πλέον απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στην κατάταξη.

Λαύριο - Κολοσσός 83-77 (67-67κ.α.)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Χρήστος Σερέλης (Λαύριο)

Ηλίας Καντζούρης (Κολοσσός)

Ηρακλής - Άρης 54-76

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Σάββας Καμπερίδης (Άρης)

Η βαθμολογία

Η ερχόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι