ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Απολαυστικός Παναθηναϊκός, «πάτησε» τη Μακάμπι! (videos)

Euroleague: Απολαυστικός Παναθηναϊκός, «πάτησε» τη Μακάμπι! (videos)

EuroleagueΟ Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι επικράτησε 81-63 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην ενδεχομένως καλύτερη βραδιά του στη φετινή διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» αναζητούσαν την επιστροφή στην κανονικότητα, βγάζοντας αντίδραση μετά από μια δύσκολη περίοδο κι όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά ίσως πραγματοποίησαν και την κορυφαία τους εμφάνιση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το «τριφύλλι» με εξαίρεση το δεύτερο μισό της τρίτης περιόδου, εκεί όπου οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέστρεψαν προσωρινά στη διεκδίκηση της νίκης, ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.

Με τα ψηλά σχήματα του Όντεντ Κάτας και τις αλλαγές, ο Παναθηναϊκός είχε άμυνα από... ατσάλι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ο Παναθηναϊκός κράτησε τη Μακάμπι τρία λεπτά δίχως πόντο, με αποτέλεσμα να μετατρέψει το 58-55 σε 67-55!

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε φυσικά κι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με τους «πράσινους» να κυκλοφορούν εξαιρετικά την μπάλα και να βρίσκουν πόντους που... έκοψαν τα φτερά της «ομάδα του λαού».

Τα δεκάλεπτα: 25-9, 43-30, 58-55, 81-63.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Τα στατιστικά της Μακάμπι

Highlights από το ματς

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη - Αποκάλυψη: Η ΕΛ.ΑΣ. άκουγε τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού από το κινητό του δράστη