ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: «Οδοστρωτήρας» ο Παναθηναϊκός, σοκ για την ΑΕΚ – Βαθμολογία και στιγμιότυπα

Basket League

Basket League: Δείτε τα στιγμιότυπα των αγώνων της 21ης αγωνιστικής και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Μετά την ντροπιαστική εικόνα κόντρα στη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην αναμέτρηση με το Λαύριο, το οποίο «ισοπέδωσε» 105-69!

Οι «πράσινοι» πήραν με αυτό τον τρόπο εκδίκηση για την ήττα (92-82) του πρώτου γύρου, η οποία τον είχε οδηγήσει και σε αλλαγή προπονητή. Παράλληλα, ουσιαστικά «καθάρισαν» και την πρωτιά στη regular season. Το «τριφύλλι» ήταν εντυπωσιακό, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του και μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Κολοσσός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε δίκαια τη νίκη (79-72), εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στα playoffs. Οι «θαλασσί» με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κερέμ Καντέρ (22π. με 9/12 σουτ, 5ρ.) και Γκλιν Ουότσον (25π. με 8/12 σουτ) έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς (30-10), ενώ έβγαλε «μέταλλο» και χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίστηκαν ψυχολογικά ανέτοιμοι και μολονότι επέστρεψαν από -20, στο τέλος τα έκαναν όλα λάθος και πλέον κινδυνεύουν να μείνουν τέταρτοι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 18χρονο, Όμηρο Νετζήπογλου, ο Άρης νίκησε 74-62 τον Ιωνικό Νικαίας κι εξασφάλισε την παραμονή του στη «μεγάλη» κατηγορία.

Μολονότι έχασαν πριν το ματς τον ΝτεΚόζι (ενοχλήσεις στη μέση) και κατά τη διάρκεια του ματς τον Κουζέλογλου (διάστρεμμα), οι «κίτρινοι» βρήκαν έναν ανέλπιστο πρωταγωνιστή! Ο νεαρός γκαρντ στο δεύτερο ματς της επαγγελματικής του καριέρας έκανε απίστευτα πράγματα κι έσωσε την ομάδα του. Συγκεκριμένα, μέτρησε 22 πόντους (6/9διπ., 2/3τρ., 4/4βολ.), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 29 λεπτά.

Παναθηναϊκός - Λαύριο 105-69

Κολοσσός - ΑΕΚ 79-72

Άρης - Ιωνικός Νικαίας 74-62

Η βαθμολογία

Basket League

Το πρόγραμμα της Κυριακής (11/4)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Ζωσμένη» με 1.350 μολύνσεις η Αττική - «Πονοκέφαλος» η Θεσσαλονίκη