ΜΠΑΣΚΕΤ

Συναγερμός στη Μακάμπι: Κρούσμα κορονοϊού λίγες ημέρες πριν έρθει στην Ελλάδα

Γιάννης Σφαιρόπουλος
Intime

Ισραήλ: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωστοποίησε ότι ένας παίκτης της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η «ομάδα του λαού» εξασφάλισε ειδική άδεια από το υπουργείο υγείας του Ισραήλ για να μπορέσει να ταξιδέψει στη χώρα μας και την Κύπρο για να δώσει φιλικά προετοιμασίας.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του, καθώς όπως έγινε γνωστό βρέθηκε κρούσμα στην ομάδα. Ένας από τους αθλητές (δεν έγινε γνωστό το όνομα του) ένιωσε αδιαθεσία τη Δευτέρα (30/8) κι αμέσως υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι παίκτες και τεχνικό τιμ θα υποβληθούν σήμερα σε μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί αν θα πρέπει να παρθούν περαιτέρω μέτρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου έχουν εμβολιαστεί.

Οι πρωταθλητές Ισραήλ είναι προγραμματισμένο να δώσουν το παρών στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου, όπως φυσικά και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα γίνει 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός: Τα κλικ από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης - Τα μηνύματα των υπουργών

Επιδείνωση του καιρού: Πού θα βρέχει την Τετάρτη - Τοπικές μπόρες στην Αττική

Έκθετος ο Ευάγγελος Αποστολάκης – Όλο το παρασκήνιο της μη αποδοχής