ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χαμός στα Λιόσια με Λαρεντζάκη - Καταγγελίες των «ερυθρόλευκων», απάντησε η Ένωση

AEK - Ολυμπιακός
Intime

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Γεμάτο ένταση ήταν το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης για την 14η αγωνιστικής της Basket League.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε τρομερή εμφάνιση και πρωτοστάτησε στην επιστροφή των «ερυθρόλευκων» από το -16 και τη νίκη επί της «Ένωσης».

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας άνοιξε διάλογο με οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του αγώνα, επικράτησε μια γενικότερη ένταση στις εξέδρες του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η «ερυθρόλευκοι» ΚΑΕ, φίλαθλοι της «Ένωσης» που ήταν στη φυσούνα κινήθηκαν απειλητικά κατά του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και άλλων μελών της ομάδας. Επίσης, γίνεται λόγος για ρήψη μπουκαλιών κι άλλων αντικειμένων τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο φινάλε του ματς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κόντρα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τους οπαδούς της πρώην ομάδας του είχε ξεκινήσει από το «ζέσταμα», ενώ κατά τη διάρκεια του ματς φέρεται να είπε κάτι προς την εξέδρα. Επίσης, στο τέλος του αγώνα άνοιξε διάλογο με τον GM της ομάδας, Γιώργο Χήνα και κάπου εκεί δημιουργήθηκε ένταση, η οποία έληξε τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΑΕΚ: «Ένταση με αποκλειστική ευθύνη αντίπαλου αθλητή»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ απάντησε στις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέροντας ότι: «Υπήρξαν δημοσιεύματα για «καταγγελία» του ΟΣΦΠ «περί επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ στη φυσούνα, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα». Με τη σειρά μας καταγγέλλουμε, ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα με πρακτικές παρελθόντων ετών, που παραπέμπουν σε γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα «στο δικό τους γήπεδο». Ψέματα και αδιανόητα όσα γράφτηκαν/καταγγέλθηκαν. Υπήρξε ένταση; Ναι... Και υπήρξε ένταση πολύ πριν από τον αγώνα, και σε όλο τον αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του αντιπάλου μας, ο οποίος με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς μας και όχι μόνο, με τη συμπεριφορά του. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε με ονόματα και στοιχεία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Basket League: Ο Σλούκας έσωσε τον Ολυμπιακό από την ψυχωμένη ΑΕΚ - Τα highlights κι η βαθμολογία