ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πλάνο της ενσωμάτωσης του στην Εθνική για το Eurobasket 2022

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Intime

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη κι είχαν μια πρώτη συζήτηση ενόψει του Eurobasket 2022.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και μετά τις διακοπές του στα νησιά, έχει πιάσει δουλειά στο παρκέ.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς κάνει καθημερινά προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, έχοντας μαζί του τον assistant των «Ελαφιών», Τζος Οπενχάιμερ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, από την πλευρά του, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επέστρεψε στη χώρα μας κι έχει επικεντρωθεί στην εθνική ομάδα.

Οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να έχουν μια πρώτη κουβέντα αναφορικά με την ενσωμάτωση του «Greek Freak» στην προετοιμασία για το Eurobasket 2022. Να θυμίσουμε ότι με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ NBA και FIBA, ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να «μπει» στο πρόγραμμα της Εθνικής πριν τις 4 Αυγούστου.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, ο Ιτούδης θα τον έχει στη διάθεση του, μετά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ενώ να θυμίσουμε ότι προέχει ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 30 Ιουνίου στη Λάρισα.

Σχετικές ειδήσεις