ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η 78χρονη γιαγιά του Λούκα Βιλντόζα ταξίδεψε 22 ώρες με λεωφορείο για να τον δει!

Λούκα Βιλντόζα
basquetplus.com

Παναθηναϊκός: Απίθανη η γιαγιά του Λούκα Βιλντόζα, η οποία δεν δίστασε να ταξιδέψει 22 ώρες με το λεωφορείο για να του κάνει έκπληξη.

Η αγάπη που τρέφουν οι παππούδες κι οι γιαγιάδες για τα εγγόνια τους είναι γνωστή. Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στη σχέση τους.

Η 78χρονη, Αντζέλικα αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η γιαγιά του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής, ταξίδεψε 22 ώρες με το λεωφορείο για να τον συναντήσει από κοντά μετά από περίπου 1,5 χρόνο.

«Είμαι αυθόρμητη. Ήθελα να τον δω και δεν με ένοιαζε τίποτα», δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα «basquetplus.com», όπου πρόσθεσε ότι: «μιλούσαμε με μηνύματα τόσο καιρό, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά».

Η κ. Αντζέλικα θυμήθηκε και τα παιδικά χρόνια του γκαρντ του Παναθηναϊκού και την αγάπη του για το μπάσκετ. Όπως, θυμήθηκε: «όλοι στην οικογένεια έπαιζαν με μία μπάλα. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που πήρε. Ζούσε για το μπάσκετ. Ο πατέρας του τού έδωσε μία μπασκέτα που βάλαμε στην πόρτα του σπιτιού μου για να παίζει με όλα τα παιδιά».

Σχετικές ειδήσεις