ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός Μουντομπάσκετ Καλαϊτζάκης και Τσαλμπούρης – Η τελική 12άδα

Εκτός Μουντομπάσκετ Καλαϊτζάκης και Τσαλμπούρης – Η τελική 12άδα

Γνωστή έγινε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο, με τους Καλαϊτζάκη και Τσαλμπούρη να μην ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες.

Λίγη ώρα μετά το τελευταίο φιλικό στο Άμπου Ντάμπι με τη Γερμανία και δύο μέρες πριν την αναχώρηση για τις Φιλιππίνες, ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε την τελική 12άδα της Εθνικής Ελλάδας. Την ομάδα που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο δηλαδή.

Απ’ αυτή «κόπηκαν» τελευταία στιγμή οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης, οι οποίοι και δε θα ταξιδέψουν για τη διοργάνωση.

«Ευχαριστήσαμε τον Παναγιώτη και τον Γιώργο γιατί προσέφεραν τα μέγιστα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι δύο παιδιά που λογίζονται ως μέλη της Εθνικής ομάδας και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Πλέον προχωράμε οι δώδεκα και θέλουμε να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για τον πρώτο τελικό, απέναντι στην Ιορδανία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η 12άδα της Εθνικής:

Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραΐτης και Μανώλης Χατζηδάκης.