ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Για λόγους ασφαλείας δεν θα γίνει ανοιχτή προπόνηση

Παναθηναϊκός: Για λόγους ασφαλείας δεν θα γίνει ανοιχτή προπόνηση

Σκεπτόμενοι την ασφάλεια των φιλάθλων οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μη διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήθελαν να βρεθούν μαζικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του. Η ΚΑΕ είχε προγραμματίσει την πραγματοποίηση ανοιχτής προπόνησης για την Τρίτη (29/8) λίγες ώρες πριν το ποδοσφαιρικό ματς με την Μπράγκα. Τελικά αυτή η ανοιχτή προπόνηση ακυρώθηκε.

Όπως αποφασίστηκε απ’ τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», δε θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο ΟΑΚΑ που λογικά θα γέμιζε. Οι λόγοι είναι η ασφάλεια των φιλάθλων, καθώς η αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει τόσο κόσμο που θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το Στάδιο και φυσικά στους περιβάλλοντες χώρους την ίδια στιγμή ουσιαστικά.

Ειδικά τώρα που τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, θα ήταν δύσκολο το να μην προκύψει ταλαιπωρία και να μπορέσει η αστυνομία να διαχειριστεί τις παράλληλες εκδηλώσεις με τόσο μεγάλη προσέλευση. Έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ευθύνη προς τους φιλάθλους της, αποφάσισε να ακυρώσει την ανοιχτή προπόνηση.