ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: «Μεγάλη αγάπη και σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του»

Ομπράντοβιτς: «Μεγάλη αγάπη και σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του»
Print Screen / Youtube

Τον σεβασμό του και την μεγάλη του αγάπη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή το 5ο τουρνουά στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος προπονητής θα επιστρέψει για μία ακόμα φορά στο ΟΑΚΑ, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως προπονητής της Παρτιζάν και σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site του Παναθηναϊκού στάθηκε στην αγάπη του και το θαυμασμό του για τον Πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

«Για ακόμα μία φορά, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε κομμάτι του τουρνουά προς τιμήν του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Προσωπικά, τρέφω μεγάλη αγάπη και σεβασμό για εκείνον και την οικογένειά του», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε, για ακόμα μία φορά, να είμαστε εκεί, για εμάς θα είναι πάντα μεγάλη μας χαρά. Για μένα, είναι κάτι πολύ, πολύ ιδιαίτερο να συναντηθώ ξανά με ανθρώπους που αγαπώ πολύ».

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σχολίασε: «Και μιλώντας για τον κύριο Παύλο, θα πάω πίσω το χρόνο και θα θυμηθώ τα πάντα από εκείνη την περίοδο που εκείνος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα εντός της ομάδας. Εξαιτίας αυτού, όλοι τότε αισθανόμασταν κομμάτια μιας μεγάλης οικογένειας. Ευχαριστώ εκείνον, τον κύριο Θανάση και τον κύριο Κώστα, περάσαμε φοβερά χρόνια μαζί, τα οποία δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Για ακόμα μία φορά, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με την ομάδα μου σε αυτό το τουρνουά».

Σχετικές ειδήσεις