ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Νίκο Παππά

Η αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Νίκο Παππά

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Νίκος Παππάς και είδε από κοντά τον αγώνα των Μπακς με τους Νικς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σπεύδει να τον χαιρετίσει.

Ανήμερα Χριστούγεννα στο ΝΒΑ παίζουν μπάσκετ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς, είχαν υποχρέωση στη Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς. Εκεί βρέθηκε κι ένας παλιός τους γνώριμος απ’ την Ελλάδα. Ο Νίκος Παππάς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, είναι για τις γιορτές στο «Big Apple» και με την ευκαιρία πήγε να δει τα φιλαράκια του από κοντά!

Μάλιστα μόλις τον είδε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε το ζέσταμα που έκανε με τα «ελάφια». Πήγε κοντά στο σημείο, εξήγησε στα πιτσιρίκια που έσπευσαν να του ζητήσουν φωτογραφία πως πρώτα πρέπει να χαιρετήσει ένα φιλαράκι του απ’ την Ελλάδα. Ο Νίκος Παππάς πήγε κοντά του και αγκαλιάστηκαν σαν δύο καλοί φίλοι.

Αμέσως ακολούθησε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον οποίο ο Παππάς υπήρξε συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό και γνωρίζονται καλά. Φυσικά η γνωριμία τους κρατά από πιο πίσω, όταν ακόμη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ήταν πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ στα ανοιχτά των Σεπολίων.

Μάλιστα στην ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παππάς, με το γνωστό χιούμορ του έγραψε: «Ένιωσα λίγο Σπάικ Λι. Συνεχίζουμε».