ΜΠΑΣΚΕΤ

Στους Μπακς ο Πάτρικ Μπέβερλι – Τι του είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στους Μπακς ο Πάτρικ Μπέβερλι – Τι του είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Έλα στο Μιλγουόκι αν θες να γίνει πρωταθλητής», είχε προτρέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον Πάτρικ Μπέβερλι πριν καιρό και πλέον έγινε πράξη με τον σκληροτράχηλο γκαρντ να πηγαίνει στους Μπακς!

Σημαντική προσθήκη για τους Μιλγουόκι Μπακς στο τέλος της περιόδου που μπορούν να γίνουν ανταλλαγές στο ΝΒΑ. Τα «ελάφια» απέκτησαν τον Πάτρικ Μπέβερλι σε trade με τους Σίξερς, όπου έδωσαν τον Καμ Πέιν και επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου το 2027.

Ο 35χρονος γκαρντ που έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό στην αρχή της καριέρας του, θα παίξει για την έβδομη ομάδα του στο ΝΒΑ. Θεωρείται απ’ τους πιο σκληρούς γκαρντ και εξπέρ στην άμυνα, οπότε «κουμπώνει» ιδανικά στα στοιχεία που λείπουν απ’ τον Λίλαρντ.

Μάλιστα, ο Μπέβερλι είναι απ’ τους παίκτες που πάντα άρεσαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ κι ο ίδιος είχε δηλώσει πως αγαπά τον «Greek Freak». Παλιότερα είχε αναφέρει δημόσια και τι του είχε πει ο Γιάννης όταν τέθηκαν αντιμέτωποι την εποχή που ο 35χρονος ήταν στη Μινεσότα.

«Ένα στο Μιλγουόκι αν θες να γίνεις πρωταθλητής», τον είχε προτρέψει χαρακτηριστικά. Κάτι που τελικά γίνεται πράξη έστω και μετά από αρκετό καιρό.