Final Four: «Πράσινο» το Βερολίνο «δίψα» για το 7ο – Πλησιάζει ο μεγάλος αγώνας!

Final Four: Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον κόσμο του που συρρέει στο Βερολίνο να ονειρεύονται την κατάκτηση απέναντι στην πανίσχυση Ρεάλ Μαδρίτης.
Final Four: «Πράσινο» το Βερολίνο «δίψα» για το 7ο – Πλησιάζει ο μεγάλος αγώνας!
2'

Οι ώρες περνούν, η αγωνία και το άγχος μεγαλώνουν. Το ίδιο και η προσμονή για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η αγαπημένη τους ομάδα στις 21:00 θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του Final Four στο Βερολίνο. Για πρώτη φορά μετά το 2011. Το «τριφύλλι» έχει ως μοναδικό στόχο το έβδομο τρόπαιο της ιστορίας του, γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «δίψα» και ο ενθουσιασμός είναι στο αποκορύφωμά τους. Το Βερολίνο έχει… βαφτεί πράσινο, καθώς με όποιο τρόπο μπόρεσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού απ’ την Ελλάδα αλλά και την κεντρική Ευρώπη, έσπευσαν στην Γερμανική πρωτεύουσα για να συμπαρασταθούν στο «τριφύλλι».

Για να συμβεί αυτό, βασίστηκαν στην προθυμία φίλων του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε να πουλήσουν τα εισιτήριά τους, απ’ τη στιγμή που οι ομάδες τους έμειναν εκτός τελικού. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολλοί «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα εισιτήριά τους και ήδη γύρισαν στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν την παραμικρή διάθεση να δουν τον μικρό τελικό (Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε).

Ακριβής εκτίμηση για το πόσοι ακριβώς θα είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό, δεν μπορεί να γίνει. Το μόνο δεδομένο είναι πως θα πρόκειται για σημαντικά αυξημένο αριθμό συγκριτικά με τον ημιτελικό και φυσικά θα κερδίσουν με άνεση τη «μάχη» της εξέδρας, δίνοντας ώθηση στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Τους εμψύχωσε ο Αλβέρτης

Στη Γερμανία μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπως είναι γνωστό, βρίσκεται και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο «μύθος» του μπασκετικού Παναθηναϊκού επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο την αποστολή του «τριφυλλιού», λίγες ώρες πριν τον σπουδαίο τελικά. Ευχήθηκε σε όλους τους «πράσινους», ενώ είχε τετ α τετ κυρίως με τους Έλληνες. Για κάποια λεπτά τα είπε ξεχωριστά με Σλούκα, Παπαπέτρου και Μήτογλου κυρίως. Σε μια προσπάθεια να τους τονώσει κι αυτός το ηθικό, άλλωστε έχει… φάει με το κουτάλι τους τελικούς.

Ρικ Πιτίνο: «Φέρτε το έβδομο»!

Μια ξεχωριστή ανάρτηση ενόψει του τελικού της Euroleague και της συμμετοχής του Παναθηναϊκού, έκανε ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός προπονητής που έχει «δεθεί» με το «τριφύλλι» και δεν το κρύβει, έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Ημέρα τελικού: Παναθηναϊκός εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός πάει για τον 7ο τίτλο της Euroleague. Φέρτε το πράσινοι, πάμε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή