Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: «Ζωντανοί» οι Μπακς – Μείωσαν σε 2-1 τους τελικούς με τους Σανς - Επιβλητικός ο Αντετοκούμπο

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Πρώτη νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ κόντρα στους Σανς – Σπουδαίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη με 120-100

Επιβλητικοί οι Μπακς στον τρίτο τελικό του ΝΒΑ καθώς επικράτησαν με 120-100 και έκαναν το 2-1 κόντρα στους Φοίνιξ Σανς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά συγκινητικός καθώς παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατο οδήγησε του Μπακς στο θρίαμβο επί των «ήλιων» δείχνοντας ότι η σειρά των τελικών του ΝΒΑ έχει δρόμο ακόμη.

Ο Greek Freak πέτυχε 41 πόντους με 13/17 βολές, 14/21 δίποντα και 0/2 τρίποντα και συμπλήρωσε τη στατιστική του με 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 38 λεπτά.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πετυχαίνει δύο σερί φορές περισσότερους από 40 πόντους.

Συμπαραστάτες του ηγέτη των Μπακς ο Τζρου Χόλιντεϊ με 21 πόντους (8/14 σουτ) και 9 ασίστ, ενώ ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 18 πόντους (6/14), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους Φοίνιξ Σανς διασώθηκε ο Κρις Πολ με 19 πόντους και 9 ασίστ ενώ σε κακή βραδιά βρέθηκε ο Ντέβιν Μπούκερ με 10 πόντους και 3/14 σουτ.

Το τέταρτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ θα διεξαχθεί και πάλι στο Μιλγουόκι, τα ξημερώματα της Πέμπτης (4:00 ώρα Ελλάδος).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φυλάκισαν» και εξέδιδαν 19χρονη στην Ηλιούπολη: Τα 3 ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση - σοκ