Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεκαπεντάχρονη έπαθε διάσειση μετά από γροθιά αντιπάλου κατόπιν «οδηγιών» της μητέρα της

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που μια 15χρονη ισοπεδώνεται από γροθιά που δέχθηκε από αντίπαλό της

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού μιας 15χρονης όταν σε αγώνα μπάσκετ δέχθηκε μια άγρια γροθιά από αντίπαλό της.

Σύμφωνα με τη μητέρα της Λορίν Χαμ, όπως είναι το όνομα της 15χρονης, το κορίτσι έχει υποστεί διάσειση μετά την επίθεση που δέχθηκε σε αγώνα μπάσκετ στην Καλιφόρνια.

«Σοκαρίστηκα με ό,τι είδα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβη στο παιδί μου» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης. Περιγράφοντας τι συνέβη η μητέρα της Λόριν Χαμ είπε στο ABC7 ότι «η κοπέλα που τη χτύπησε σούταρε τρίποντο και όταν προσγειώθηκε έπεσε κάτω παρασύροντας την κόρη μου. Την ώρα που επέστρεφαν στο άλλο μισό του γηπέδου η μητέρα της κοπέλας της είπε «πρέπει να την χτυπήσεις γι’ αυτό» και τότε αυτή χτύπησε εν ψυχρώ την κόρη μου».

Για την υπόθεση έχει υποβληθεί καταγγελία στην αστυνομία με την μητέρα του θύματος να εξηγεί ότι προέβη στην κίνηση αυτή λόγω της έντασης της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η κόρη της.

Κατά πληροφορίες, δε, η κοπέλα που έριξε την άγρια γροθιά στην 15χρονη είναι κόρη πρώην παίχτη του ΝΒΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Hooligans Κολωνού»: Διάλογοι που προκαλούν σοκ - «Ξεκινάει πόλεμος, θα τους γ...» (pics)

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε