Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκότι Πίπεν: Αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έριξε τα «καρφιά» του στον Μάικλ Τζόρνταν

Newsbomb

Σκότι Πίπεν: Ο Ινδιάνος έσταξε μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία πεντάδα του – Ξανά σπόντες για τον GOAT του παγκόσμιου μπάσκετ

Ο Σκότι Πίπεν με αφορμή την προώθηση της αυτοβιογραφίας του, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική εκπομπή. Ο θρύλος των Μπουλς και για πολλούς ένας από τους πιο αδικημένους παίκτες στην ιστορία των «ταύρων», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας αρχικά πως μπορεί κάποιος να τον σταματήσει.

«Πρέπει να τον απομακρύνεις από τη ρακέτα. Έξω από το “ζωγραφιστό”. Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη δουλειά σου. Σε καμία περίπτωση εύκολη. Είναι σίγουρα ένας κυρίαρχος παίκτης. Μου θυμίζει αρκετά τον Σακ. Αλλά θα πρέπει να πω ότι μπορεί να απειλήσει από μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τον Σακ.

Νομίζω ότι πρέπει, χρησιμοποιώντας τη δύναμη σου, να τον σπρώξεις όσο πιο μακριά γίνεται. Αλλά εγώ δεν θα ήμουν ο τύπος που θα μάρκαρε τον Giannis. Είναι πολύ μεγάλος για εμένα. Εγώ θα ήμουν στις βοήθειες. Πρέπει να βάλεις ένα μεγάλο κορμί πάνω του. Όπως ο Χόρας, ο Ντένις Ρόντμαν. Χρειάζεται έναν ψηλό» ανέφερε, ενώ τόνισε ακόμα: «Πάντα θαύμαζα τον τρόπο, με τον οποίο αγωνιζόταν ο Γιάννης, την πρόοδο που δείχνει κάθε χρόνο και το ότι δεν φοβάται να εκτεθεί. Τον είδαμε να σουτάρει airballs σε βολές, αλλά δεν τα παράτησε. Δεν έχει κρυφτεί από τίποτα, αντιθέτως έχει αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση».

Στην καλύτερή του πεντάδα ο «Greek Freak» και τα «καρφιά» στον Τζόρνταν

Στη συνέχεια ο Σκότι Πίπεν κλήθηκε να διαλέξει τους καλύτερους πέντε παίκτες όλων των εποχών. Μέσα συμπεριέλαβε τον εαυτό του, τον Τζόρνταν και τελευταία στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

«Θα έπαιρνα τον εαυτό μου, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον» τόνισε αρχικά, πριν κάνει παύση για λίγα δευτερόλεπτα πριν προσθέσει: «Με βάση το πώς παίζεται το παιχνίδι σήμερα, όπου δεν υπάρχουν θέσεις, δώσε μου τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Θέλω να μείνω με τους παλιούς παίκτες. Και θα πάρω τον Σακίλ Ο’Νιλ, έχω πολλή επίθεση». Την στιγμή ωστόσο που τελείωσε την πρότασή του, άλλαξε αμέσως γνώμη:

«Ξέρεις κάτι; Ξεφορτώσου τον Μπάρκλεϊ, Δώσε μου τον Γιάννη. Θέλω τον Γιάννη στο 4 και τον Σακ στο 5».

Όσο στην ερώτηση γιατί ποτέ δεν αναδείχθηκε ο Ινδιάνος, κορυφαίος παίκτης της σεζόν στο NBA; Εκεί για άλλη μια φορά έριξε τα «καρφιά» του στον GOAT του παγκόσμιου μπάσκετ.

«Μάλλον όσοι ψήφιζαν, ήταν πολύ απασχολημένοι με το να βλέπουν τον Μάικλ Τζόρνταν», τόνισε.