ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα με βάση τα γκολ!

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα με βάση τα γκολ!

Η αγωνία κορυφώνεται το Σάββατο στα μεγάλα πρωταθλήματα τα οποία έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ντέρμπι με φόντο την Ευρώπη στην Bundesliga ανάμεσα στη Φράιμπουργκ και την Ουνιόν Βερολίνου (16.30). Oι γηπεδούχοι θα στηριχτούν και πάλι στην επίθεσή τους (14 γκολ σε πέντε ματς), ούτως ώστε να φτάσουν στο όνειρο του Champions League. Oι Βερολινέζοι θέλουν να συνεχίσουν το ντεμαράζ για το Europa League με οδηγό τα δύο διαδοχικά διπλά, στα οποία ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους. Το GG & Over 3.5 βρίσκεται στο 3.10!

Στην Premier League, η Λίβερπουλ θέλει να προσπεράσει την Μάντσεστερ Σίτι και να πιάσει κορυφή. Με «όπλο» την άμυνά της, που συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς γκολ στο «Άνφιλντ», υποδέχεται την Τότεναμ (21.45). Η τελευταία παίζει τα ρέστα της για το Champions League και καλείται να ρισκάρει αν θέλει να μη χάσει το… τρένο της τετράδας. Το Combo Bet Νίκη της Λίβερπουλ & Goal/Goal προσφέρεται στο 2.90!

Λίγο αργότερα (22.00) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η Μπέτις δίνει «τελικό» κόντρα στη Μπαρτσελόνα προκειμένου να μπει στην 4άδα. Ο Πελεγκρίνι είναι αναγκασμένος να παίξει επιθετικά για να βρει το πρώτο γκολ ύστερα από τρία παιχνίδια! Οι Καταλανοί βολεύονται περισσότερο στα εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα. Έχουν πέντε σερί νίκες οι οποίες συνδυάστηκαν με αρκετά γκολ (14-4) και θα ψάξουν ακόμη μία για να «κλειδώσουν» το εισιτήριο του Champions League. Το GG & Over 2.5 κοστολογείται στο 1.80!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές γύρω από τις αναμετρήσεις, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.