ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο με MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο με MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα

Κατάρ-Ισημερινός με περισσότερες από 600 στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Το 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε λίγες ώρες. Για πρώτη φορά η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση διεξάγεται χειμώνα στο Κατάρ. Οι 32 ομάδες έχουν χωριστεί σε 8 ομίλους, από τους οποίους προκρίνονται οι 2 πρώτες στην νοκ άουτ φάση των «16».

Στις 18:00 αρχίζει το πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στο Κατάρ και τον Ισημερινό.

Η δράση θα είναι καθημερινή, με εξαίρεση ελάχιστες ημέρες, έως τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Δωρεάν παιχνίδι μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App

Μαζί με το Παγκόσμιο ήρθε και το ΜundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Παίζεις MundoBall και σηκώνεις εσύ την κούπα του Παγκοσμίου!

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.

Ένα αυτοκίνητο και πολλά πλούσια δώρα σε περιμένουν

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη. Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Mε το ΜundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σκοράρεις με το ΜundoBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται από το Πάμε Στοίχημα

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου έρχονται με τις πιο σούπερ αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 600 στοιχηματικές επιλογές έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στο παιχνίδι της πρεμιέρας, Κατάρ-Ισημερινός.

Προσφέρονται και οι προωθητικές ενέργειες «Επιστροφή Στοιχήματος» και «Παρά 1» για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα το ζήσεις με τις καλύτερες αποδόσεις που είχε ποτέ το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.