ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena

Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena

Ποδοσφαιρική φιέστα με εκπλήξεις και δώρα για τους φιλάθλους

Να διατηρήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο του 2018, θέλει η Γαλλία στον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στην Αργεντινή. Μπορεί οι «Τρικολόρ» να κυνηγούν την επανάληψη μιας ιστορικής επιτυχίας, ωστόσο η εμπειρία που θα ζήσουν όλοι όσοι βρεθούν, αύριο το απόγευμα, στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena θα είναι ανεπανάληπτη.

Η τιτανομαχία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη και ο ΟΠΑΠ θα φροντίσει οι φίλαθλοι να την απολαύσουν στο μέγιστο.

Η ποδοσφαιρική δράση συνδυάζεται με τη διασκέδαση

Προβολή του αγώνα σε γιγαντοοθόνη με κρυστάλλινο ήχο και εικόνα τελευταίας τεχνολογίας, αναπαυτικοί καναπέδες και καθίσματα σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο άνω των 250 τ.μ και σνακ με γεύση από Αργεντινή και Γαλλία, θα συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να παρακολουθήσει κανείς τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη δράση με τη διασκέδαση, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στο Mundialito, ενώ θα συμμετάσχουν και σε κλήρωση για να διεκδικήσουν δώρα - έκπληξη.

Από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής, το νέο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena θα περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον που θυμίζει τα μεγάλα sports bar του εξωτερικού.

OPAP-6.jpg