ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα έχει γκολ, πέναλτι και ταμείο στο Φάληρο!

Θα έχει γκολ, πέναλτι και ταμείο στο Φάληρο!

Για τη 10η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τα ντέρμπι συνεχίζονται στο πρωτάθλημα και αυτή τη φορά τα βλέμματα θα στραφούν στο Φάληρο. Εκεί ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι διψούν για το «τρίποντο» προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και οι Θεσσαλονικείς θα έχουν το μυαλό τους περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Επίσης, η παράδοση μέσα στο «Καραϊσκάκη» δείχνει ότι στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος (3-1, 1-2, 1-1, 2-1) οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα. Απόδοση 2.10 να σκοράρουν και πάλι οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Στα τρία από τα τέσσερα παραπάνω ματς ο πίνακας του σκορ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξε 1-1! Ο Ολυμπιακός περιμένουμε ότι μέσα στην έδρα θα πιέσει, όμως και ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια αντίδραση μετά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέφλεια. Ο Λουτσέσκου ολόκληρη την βδομάδα έκανε «φροντιστήρια» για να διορθώσει τις ανορθογραφίες. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα 1-1 σε απόδοση 3.10.

Παραδοσιακά στα ντέρμπι βορρά-νότου το πάθος και η αγωνιστική ένταση ξεχειλίζει. Διαιτητής έχει οριστεί ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ, ο οποίος δεν χαρίζει κάστανα και δείχνει με χαρακτηριστική ευκολία την άσπρη βούλα. Σε 11 ματς που έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταλογίσει 9 πέναλτι και στην Bundesliga έχει δώσει 8 πέναλτι σε 7 παιχνίδια! Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά.) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).