ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προσφορά ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Προσφορά ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη μάχη των προημιτελικών του Europa Conference League.

Στο πρώτο χρονικά ματς, οι Πειραιώτες φιλοξενούν την Φενέρμπαχτσε (19:45) στο κατάμεστο «Γέωργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν καταπληκτική στο 6-1 επί της Μακάμπι, όμως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική κόντρα σε ένα σύνολο με τεράστια επιθετική ποιότητα και παίκτες όπως ο Τζέκο, ο Τάντιτς, ο Φρεντ και ο Μπατσουαγί.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο έμπειρος τεχνικός, που σε γενικές γραμμές έχει… δέσει την αμυντική του γραμμή και, ταυτόχρονα, προσπαθεί να ελέγχει το τέμπο με το τακτικό του πλάνο. Οι Τούρκοι δεν έχουν λόγο να πιέσουν, γνωρίζοντας πως έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους, οπότε η ποδοσφαιρική λογική γέρνει την πλάστιγγα προς ένα «σφιχτό» ματς με χαμηλό ρυθμό: Στο 2.00 το Under 2.5 γκολ στην αναμέτρηση.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ και το mindset στον «Δικέφαλο» είναι ξεκάθαρο: Με φόρα από την πρωτιά στα πλέι-οφ της Super League και, φυσικά, από το πρόσφατο, εκκωφαντικό 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Βέλγιο. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη ρεβάνς στην κατάμεστη Τούμπα και αυτό του επιτρέπει να διαχειριστεί έξυπνα το ματς, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει τακτικά τέτοιες αναμετρήσεις. Επίσης, η Κλαμπ Μπριζ δεν είναι στα… καλύτερά της και όλα οδηγούν στο Χ2, που προσφέρεται σε απόδοση 2.03.

Αποκλειστική προσφορά* για τις ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ!

Για να συμβεί αυτό, οι Θεσσαλονικείς θα χρειαστούν ένα μεγάλο ματς από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο έμπειρος εξτρέμ έκανε… πάρτι σε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος και είναι ικανός να «χτυπήσει» την άμυνα της Μπριζ, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στο «11 εναντίον 11». Ο Λουτσέσκου περιμένει πολλά από τον ηγέτη του και αυτός μπορεί να σκοράρει, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.