ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φουλ δράση στο Μαρκόπουλο – Οκτώ κούρσες, δυνατοί ίπποι και νέες αφίξεις στο στίβο

Φουλ δράση στο Μαρκόπουλο – Οκτώ κούρσες, δυνατοί ίπποι και νέες αφίξεις στο στίβο

Οι προβολείς στο στίβο του Μαρκόπουλο θα ανάψουν στις 18:00 για τις οκτώ ιπποδρομίες της ημέρας που περιλαμβάνουν ένταση και αδρεναλίνη. Έμπειροι ίπποι που διεκδικούν νέα ρεκόρ, αλλά και νέες αφίξεις στον ελληνικό στίβο, δίνουν το στίγμα στο σημερινό πρόγραμμα.

Το εντυπωσιακό ρεκόρ των 1.000 μέτρων της προηγούμενης εβδομάδα από τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, δείχνει να απειλείται στην πολύ δυνατή αναμέτρηση της τρίτης κούρσας. Αντιμέτωποι θα βρεθούν κορυφαίοι σπρίντερ, όπως ο νικητής του Κυπέλλου Ταχύτητος του 2017 ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ, ο πενταετής ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ, που κατέχει των ρεκόρ πίστας (από το 2016 και μετά) στα 1.100 μ., 1300 μ. και 1400 μ. και ο νικητής του Κυπέλλου Ταχύτητος του 2016 ΡΕΜΙΝΙΣ.

Στην τέταρτη και πολυπληθέστερη ιπποδρομία της ημέρας, θα κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, οι ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ και ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ, οι οποίες έχουν ήδη από μία νίκη στα ιπποδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Τη δεύτερη εμφάνισή του κάνει απόψε ο εκπρόσωπος του SYNDICATE WOLF, τριετής ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, στην έβδομη διαδρομή του ελληνικού προγράμματος.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η «κόντρα» στην όγδοη κούρσα, ανάμεσα στους εξαετείς ΝΑΣΜΙ και ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ, οι οποίοι στις δύο τελευταίες τους συμμετοχές έχουν σημειώσει ισάριθμες νίκες.

Το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 θα ξεκινήσει από την τρίτη ιπποδρομία της ημέρας.

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Τα φαβορί και οι μεγάλες αποδόσεις κυριάρχησαν στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της περασμένης Παρασκευής. Ενδεικτικά, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της τρίτης ιπποδρομίας η απόδοση στο ευρώ ανήλθε στα 3.020 ευρώ και βρέθηκαν δύο κερδισμένα δελτία.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ τίμησε την ιππική ιστορία της Ανδραβίδας

Με τρία τρόπαια και έπαθλα προς τιμήν της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας, η Ιπποδρομίες ΑΕ τίμησε την μακρόχρονη ιστορία του θεσμού, την περασμένη Παρασκευή. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου, παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες πτυχές της ιστορίας της Ιππικής Έκθεσης, εκπρόσωποι της οποίας παρέλαβαν τιμητική πλακέτα.