ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League LIVE: Η 3η αγωνιστική των ομίλων - Βίντεο με όλα τα γκολ

Champions League LIVE: Η 3η αγωνιστική των ομίλων - Βίντεο με όλα τα γκολ

Champions League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων από το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στην 3η αγωνιστική των ομίλων και βίντεο με όλα τα γκολ.

Έπειτα από διακοπή μερικών εβδομάδων, ελέω και των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά, το Champions League επιστρέφει. Την Τρίτη (24/10) και την Τετάρτη (25/10) θα λάβει χώρα η 3η αγωνιστική, σε δύο… δόσεις.

Σήμερα, τα ματς που ξεχωρίζουν είναι Σεβίλλη-Άρσεναλ και Γαλατάσαραϊ-Μπάγερν Μονάχου. Αρχικά, η αυλαία ανοίγει στην Κωνσταντινούπολη και το Μιλάνο. Στις 19:45 η «Τσιμ Μπομ» του τουρκικού πρωταθλήματος υποδέχεται τους Βαυαρούς της Γερμανίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ ο σύλλογος της Πόλης προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» στο Μάντσεστερ επί της Γιουνάιτεντ και έχει 4 βαθμούς.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η «μάχη» της Ίντερ με την Σάλτσμπουργκ στο Μιλάνο για τον 4ο όμιλο. Οι «νερατζούρι» μοιράζονται την κορυφή με την Σοσιεδάδ, έχοντας 4 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Αυστριακούς.

Το κυρίως… μενού της ημέρας θα ξεκινήσει στις 22:00. Αναμφίβολα το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό για τον 2ο όμιλο, όπου η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Οι Ανδαλουσιανοί μετρούν δύο ισοπαλίες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, τη στιγμή που οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από την ήττα από την πρωτοπόρο Λανς και έμειναν στην δεύτερη θέση με 3 πόντους.

Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Νάπολι στον 3ο όμιλο. Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την Μπράγκα στην Πορτογαλία, ενώ οι Ιταλοί ταξιδεύουν στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν. Στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά την πρώτη της νίκη και τους πρώτους βαθμούς, υποδεχόμενη την Κοπεγχάγη, ενώ η Λάνς θα παίξει με την Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων και βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις: