ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League LIVE: Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων - Βίντεο με γκολ και φάσεις

Champions League LIVE: Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων - Βίντεο με γκολ και φάσεις

Champions League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής και δείτε βίντεο με γκολ και φάσεις.

Η τελευταία αγωνιστική του Champions League έφτασε με αρκετά πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει, αλλά και κάποια ματς «ζωής ή θανάτου» για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας στο Europa League.

Στον 2ο όμιλο η Λανς πήρε την τρίτη θέση μετά τη νίκη 2-1 επί της Σεβίλλης, με την πρωτιά να έχει πάει ήδη στην Άρσεναλ και τη δεύτερη θέση στην Αϊντχόφεν (1-1 στο μεταξύ τους ματς).

Κόλαση ή παράδεισος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον 1ο όμιλο γίνονται και τα σπουδαιότερα παιχνίδια της βραδιάς. Στο Όλντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 4η θέση με 4 βαθμούς, θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου για να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά αν αυτό θα είναι σε Champions League ή Europa League θα κριθεί από το αποτέλεσμα του Κοπεγχάγη - Γαλατάσαραϊ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 5 βαθμούς.

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν
22:00 Κοπεγχάγη - Γαλατάσαραϊ

Για το θαύμα η Μπράγκα, για την τρίτη θέση η Ουνιόν

Στον τρίτο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης (15 βαθμοί) έχει προκριθεί ως πρώτη και η Νάπολι (7 βαθμοί) θέλει να την ακουλουθήσει. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρει έστω ένα βαθμό κόντρα στην Μπράγκα (4 βαθμοί). Οι Πορτογάλοι θέλουν νίκη μέσα στην Ιταλία για το... θαύμα της δέυτερης θέσης, αλλά αν χάσουν θα κοιτάξουν και πίσω τους, καθώς η Ουνιόν Βερολίνουν (2 βαθμοί) με νίκη επί της Ρεάλ θα προσπεράσουν στην τρίτη θέση.

22:00 Νάπολι - Μπράγκα
22:00 Ουνιόν - Ρεάλ

Μάχη πρωτιάς και τρίτης θέσης

Στον τέταρτο όμιλο, η Ίντερ και η Σοσιεδάδ που έχουν από έντεκα βαθμούς έχουν προκριθεί και στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μιλάνο θα κριθεί η σημαντική πρώτη θέση του ομίλου. Από εκεί και πέρα η Ζάλτσμπουργκ (4 βαθμοί) και η Μπενφίκα (1) θα δώσουν μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

22:00 Ίντερ - Ρεάλ Σοσιεδάδ
22:00 Ζάλτσμπουργκ - Μπενφίκα

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE: