ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: 0 - 1

Live Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: 0 - 1

Δείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο 

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη δυνατή υπενθύμιση για τον Παναθηναϊκό. Υπενθύμιση πως οι «πράσινοι» δεν είναι αυτό το… σκορποχώρι που παρουσίασαν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Η νίκη δεν ήρθε, όμως υπήρξε μια… ένεση αυτοπεποίθησης για τους «πράσινους», οι οποίοι ήταν καλύτεροι απ’ τον αιώνιο κι αν κάποιος έπρεπε να νικήσει ήταν σαφώς αυτοί. Πλέον, όμως, η ομάδα δεν ψάχνει αυτοπεποίθηση. Δεν αναζητά την απόδειξη πως δεν είναι τόσο χαμηλού επιπέδου όσο δυστυχώς φαινόταν στις τρεις πρώτες «στροφές» της Superleague.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό πλέον είναι η συγκέντρωση βαθμών. Ένα σερί νικών που θα τοποθετήσει το «τριφύλλι» τουλάχιστον στην πρώτη εξάδα του Πρωταθλήματος. Σε θέση πλέι οφ δηλαδή. Το απόγευμα η ομάδα του Γιώργου Δώνη δοκιμάζεται στην πάντα «εχθρική» Νέα Σμύρνη. Αντίπαλος ο Πανιώνιος. Ένας αντίπαλος που την περασμένη σεζόν επικράτησε άνετα 2-0 των «πράσινων». Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια θυμίζει… κακό δαίμονα του Παναθηναϊκό, μια και στο συγκεκριμένο γήπεδο οι απώλειες έγιναν συνήθεια για το «τριφύλλι». Φωτεινή εξαίρεση το 2017-18 όταν ένα σύνολο… σκορπισμένο και απλήρωτο, επικράτησε 3-0 του Πανιώνιου. Σε ένα ματς, όμως, που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μια και δεν υπήρχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.