ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: «Βασίλισσα» στη Βαρκελώνη!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: «Βασίλισσα» στη Βαρκελώνη!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η θριαμβεύτρια στο πρώτο clasico την εποχή του κορονοϊού, καθώς επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα.

Η εικόνα του άδειου «Καμπ Νου» ήταν χωρίς αμφιβολία πολύ περίεργη, ειδικά σε ένα από τα μεγαλύτερη ντέρμπι της Ευρώπης! Ο κορονοϊός, όμως, έχει φέρει νέα δεδομένα κι άπαντες καλούνται να συμβιβαστούν με αυτά.

Η απουσία του κόσμου σίγουρα επηρέασε την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό που έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο είναι ότι η Ρεάλ έδειξε να είναι καλύτερα προετοιμασμένη και πήρε δίκαια τη νίκη. Οι Μαδριλένοι είχαν καλύτερο πλάνο, απείλησαν περισσότερο κι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους.

Εικόνες από το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

Μολονότι, οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν άμεσα το πρώτο γκολ των Μαδριλένων, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο κι έφεραν το ματς εκεί που ήθελαν.

Η Ρεάλ βρήκε δεύτερο γκολ με τη... βοήθεια του VAR και τελικά θριάμβευσαν μέσα στο «σπίτι» του «αιώνιου» αντιπάλου, σημειώνοντας ακόμα ένα τέρμα με τον Λούκα Μόντριτς. Κι όλα αυτά σε ένα clasico που δεν ήταν το φαβορί.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 8' Φάτι / 5' Βαλβέρδε, 63' (πεν.) Ράμος, 90' Μόντριτς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Ντεστ, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα (87' Μπρέθγουεϊτ), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (82' Τρινκάο), Πέδρι (82 Ντεμπελέ), Κουτίνιο, Μέσι, Φάτι (82' Γκριζμάν)

ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο (43' λ.τρ. Λούκας Βάθκεθ), Μεντί, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (69' Μόντριτς), Κρόος, Ασένσιο (81' Ροντρίγκο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Δύο (ιστορικά) γκολ σε δέκα λεπτά και «φωτιά» στο clasico!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Το... VAR έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους!