ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξόρκισε την κατάρα ο Παναθηναϊκός – Highlights, βαθμολογία, πρόγραμμα

Ξόρκισε την κατάρα ο Παναθηναϊκός – Highlights, βαθμολογία, πρόγραμμα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 2-0 από τη Λαμία και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Super League – Νίκη με Χασάν πριν Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός

Με τον Καρλίτος να σκοράρει δύο τέρματα και τον Διούδη να αποκρούει πέναλτι του Ρόμανιτς στο 0-1, το «τριφύλλι» κατάφερε να... ξορκίσει την «καταραμένη» έδρα της Λαμίας.

Εκεί όπου δεν είχε κερδίσει από τότε που οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη «μεγάλη» κατηγορία. Ήτοι στις πέντε προηγούμενες επισκέψεις του!

Παράλληλα, έβαλε τέλος και στο πολύ άσχημο ξεκίνημα που είχε κάνει στο φετινό πρωτάθλημα, όπου δεν είχε πανηγυρίσει «τρίποντο» τις πρώτες πέντε αγωνιστικής.

Νωρίς το απόγευμα, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα αλλά αυτός που «καθάρισε» ήταν ο... παλιός, Χασάν. Ο Αιγύπτιος σκόραρε δύο τέρματα στη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα, στο τελευταίο ματς πριν αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Στο ντέρμπι του κάμπου, Βόλος και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ άντεξαν όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο φινάλε.

Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και πέτυχε σπουδαίο «διπλό» (2-0) στο Περιστέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αήττητη η ΑΕΚ, ξεκίνημα έκπληξη το Μεσολόγγι – Highlights, βαθμολογία, πρόγραμμα