ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον αέρα η Super League 2!

Στον αέρα η Super League 2!

Η αβεβαιότητα για το μέλλον της Super League 2 συνεχίζεται και η καταστροφή βρίσκεται κοντά…

Τα τελευταία χρόνια η έναρξη της Super League 2 καθυστερεί λόγω οικονομικών δυσκολιών, ωστόσο, φέτος η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Παρόλο που οι ομάδες είναι διατεθειμένες να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο, στα πρότυπα της Super League, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οι αρχές ανάβουν «κόκκινο».

Και οι ομάδες βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης, ενώ οι ποδοσφαιριστές και οι άλλοι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ απειλούνται με ανεργία.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος δίνει τη δική του μάχη για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει λάβει σαφείς απαντήσεις, πέρα από την άρνηση, χωρίς αιτιολογία, στο αίτημα για έναρξη του πρωταθλήματος από τον υπουργό Επικρατείας.

«Είμαι απογοητευμένος με όσα γίνονται στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα της Super League 2, έχω μιλήσει με 15 πολιτειακούς παράγοντες και δεν καταλαβαίνω τι ζητάνε. Τι θα γίνει με εμάς; Μπορεί να μας πει κάποιος τι θα γίνει; Ας μας πουν ότι κλείνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και να επιστρέψουν οι παίκτες στις οικογένειές τους», ανέφερε ο Λεουτσάκος μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5.

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς εάν δεν ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα, οι ΠΑΕ θα λύσουν συμβόλαια και θα διαλυθούν, ενώ άμεσες συνέπειες θα υπάρξουν και στη Super League, καθώς στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της πρώτης κατηγορίας και τον 2ο της Super League 2.